Aeropress Aerobie 3 cups

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
303059
152,00 LEI
Selecteaza cantitatea
usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Flavours of the Aeropress Aerobie 3 cups

Aeropress este un dispozitiv unic de preparare a cafelei, care este usor de utilizat, atat de cei novice in misterioasa lume a cafelei, cat si pentru cei care cauta sa experimenteze metode neconventionale de preparare a cafelei. Aceasta combina toate avantajele unei prese franceze si a metodelor traditionale de preparare a cafelei. O metoda foarte indragita de iubitorii de cafea, iar acest lucru este demonstrat de numeroasele concursuri de preparare a cafelei cu Aeropress, organizate in intreaga lume.

Aeropress este un dispozitiv rezistent și foarte ușor de utilizat, care ofera posibilitatea de a te juca cu timpul de preparare, temperatura apei si gradul de macinare al cafelei, controland astfel taria, intensitatea și aroma cafelei. Procesul de preparare dureaza cateva minute si ofera o cantitate constantă de cafea la fiecare preparare (250 ml).

Dispozitivul este realizat din material rezistent si simplu de intretinut. Cu un design compact și usor de transportat, cu Aeropress poti prepara o cafea excelentă în aproape orice condiții.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont