Costa Rica SHB, cafea macinata 250gr

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
304226
38,00 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
3
Acidity:
3.5
Nici un review

Tip: Cafea prajita si macinata

Cantitate: 250g

Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de caramel si piersici. 

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Pe harta oraganoleptica alaturata sunt prezentate notele predominante ale acestei cafele.

Flavours of the Costa Rica SHB, cafea macinata 250gr
costa rica shbcosta rica shb

Cu aproximativ un sfert din suprafata compusa din parcuri si zone protejate, Costa Rica este considerata, din multe puncte de vedere, un hotspot al diversitatii. Era de asteptat ca aceasta calitate sa fie transmisa si cafelei care provine din aceasta tara.
Costa Rica SHB este o cafea cu profil echilibrat al gustului, nascuta din bogatia solului vulcanic si efectul climatului montan: esenta implineste o nota distincta, aciditatea este revigoranta, iar aroma una delicata. Multi pasionati ai cafelei vor fi surprinsi de gustul care contopeste note de caramel si piersici.

costa-rica-shb
costa-rica-shb-country

Calitatile exceptionale ale cafelei din Costa Rica: aciditate ridicata, precum si o esenta care se distinge prin combinatii surprinzatoare de arome venite direct din natura. Cultivarea la altitudine mare ofera conditiile perfecte pentru arborii de cafea. Solul bogat si precipitatiile nelipsite ajuta arborii de cafea sa infloreasca, fara sa mai fie nevoie de pesticide sau fertilizatoare. Climatul alpin mai ofera un avantaj in plus – noptile racoroase incetinesc procesul de maturare a “cireselor de cafea”, permitand boabelor sa ia cele mai bune elemente din sol si sa extraga aromele fructate.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont