Brazil Cerrado, cafea boabe prajita

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
304246
40,00 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
3
Acidity:
2
Nici un review

Tip: Cafea boabe prajita

Cantitate: 250g

Cu o personalitate complexa din care ies in evidenta notele de ciocolata alba, caramel si nuci, aceasta Arabica din regiunea Cerrado poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata, alaturi de o corpolenta medie.   

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Pe harta oraganoleptica alaturata sunt prezentate notele predominante ale acestei cafele.

Flavours of the Brazil Cerrado, cafea boabe prajita
brazil cerradobrazil cerrado

Din Brazilia, tara care bate ca o inima si care traieste totul la intensitate maxima, de la dansuri la filme si de la muzica la fotbal, provine aceasta cafea cu suflet.
Crescuta in inima tarii, in provincia care ii da si numele, Cerrado, aceasta Arabica este procesata natural de catre cooperativa Exportadora Atlantica Doce Diamantina.
Cultivata dupa norme de calitate stricte si respectand o selectie atenta, cafeaua de aici este uscata pe patio-uri largi, in aer liber, sub soarele darnic, specific regiunii.

brazil-cerrado
brazil-cerrado-a

Aceasta metoda de cultivare este unica si diferentiaza Cerrado de restul zonelor in care se cultiva cafea. Procesata astfel, cafeaua primeste o corpolenta placuta, usoara pe alocuri si o aroma unica, din care se evidentiaza notele de ciocolata alba, caramel si nuci.
La personalitatea ei contribuie altitudinea la care este cultivata, 800-1.000 de metri. Aceasta altitudine, considerata medie pentru a cultiva arborii de cafea, dar si gradul in care boabele sunt prajite, ii ofera o versatilitate unica la final.
Ea poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont