DONCAFÉ MARKET

Cafeaua momentelor speciale are povestea ei speciala. Ea începe pe plantație și se termina atunci cand tu o savurezi.
Momentul tau Doncafé 

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 33

Pagină
pe pagina
Setaţi descendent
  1. India Plantation, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Cultivata la umbra arborilor de piper, banane, nucsoara, India Plantation este considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei. Aceasta Arabica se distinge prin corpolenta plina, aciditate blanda si o savoare aparte. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente.  

     
    Intensity:
    4
    Acidity:
    1.7
  2. Costa Rica SHB, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de caramel si piersici. 

    Intensity:
    3
    Acidity:
    3.5
  3. Brazil Mogiana, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala fac din Mogiana o cafea braziliana clasica. Ea se distinge prin echilibrul perfect dintre intensitate si gustul dulce, cu note de ciocolata, nuci si miere. Tocmai acest gust echilibrat ii ofera o calitate aparte, ea putand fi savurata la orice ora. 

    Intensity:
    2.5
    Acidity:
    1.5
  4. Ethiopia Sidamo, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Personalitatea bogata si caracterul nobil al acestei cafele Arabica sunt date de faptul ca este cultivata intre 1.500 si 1.800 de metri altitudine. Aici, datorita conditiilor climatice, boabele absorb mai multe substante din sol si dezvolta un gust intens in care se regasesc note florale si de caramel.  

    Intensity:
    4
    Acidity:
    3.5
  5. Indonesia Mandheling, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita. Obtinuta prin metoda unica Giling Basah, care necesita mai putin timp de uscare, aceasta cafea se remarca prin aromele arabice unice intense, aciditatea scazuta si notele de ciocolata, cedru, condimente si chiar nuante de vin.  

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    1.5
  6. Colombia Supremo, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo isi merita pe deplin numele. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel, care se regasesc intr-un gust final balansat, subtil, ce este completat de o aciditate delicata.  

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    3.2
  1. Kenya Gitura, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Considerata unul dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume, Kenya GITURA, calitatea AA este o cafea corpolenta, rafinata si cu o aroma complexa. Cultivata la altitudini intre 1.400 si 1.600 de metri, aceasta Arabica poate fi descrisa ca fiind o combinatie perfecta de note de fructe, vanilie si alune. 

    Intensity:
    3
    Acidity:
    4.5
  2. Congo K4, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Aceasta Arabica speciala are personalitatea complexa a cafelei cultivate la altitudine ridicata. Procesata prin spalare completa si uscata la soare, ea isi deschide notele de citrice, florale si de fructe dulci care se remarca usor, pentru ca la final, aciditatea ridicata sa ii intensifice gustul.    

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    4
  3. Ethiopia Heirloom, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Cu un gust intens in care se evidentiaza notele de zahar brun caramelizat, migdale si iasomie, o aroma intensa si aciditate medie, Ethiopia Heirloom reflecta personalitatea si valorile celui care o cultiva - Haile Gebrselassie, multiplul campion, considerat de multi ca fiind cel mai mare alergator al tuturor timpurilor.

    Intensity:
    4
    Acidity:
    3
  4. Brazil Cerrado, cafea prajita si macinata

    Tip: Cafea prajita si macinata

    Cantitate: 250g

    Cu o personalitate complexa din care ies in evidenta notele de ciocolata alba, caramel si nuci, aceasta Arabica din regiunea Cerrado poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata, alaturi de o corpolenta medie.   

    Intensity:
    3
    Acidity:
    2
  5. India Plantation, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Cultivata la umbra arborilor de piper, banane, nucsoara, India Plantation este considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei. Aceasta Arabica se distinge prin corpolenta plina, aciditate blanda si o savoare aparte. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente.  

     
    Intensity:
    4
    Acidity:
    1.7
  6. Brazil Mogiana, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala fac din Mogiana o cafea braziliana clasica. Ea se distinge prin echilibrul perfect dintre intensitate si gustul dulce, cu note de ciocolata, nuci si miere. Tocmai acest gust echilibrat ii ofera o calitate aparte, ea putand fi savurata la orice ora. 

    Intensity:
    2.5
    Acidity:
    1.5
  7. Ethiopia Sidamo, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Personalitatea bogata si caracterul nobil al acestei cafele Arabica sunt date de faptul ca este cultivata intre 1.500 si 1.800 de metri altitudine. Aici, datorita conditiilor climatice, boabele absorb mai multe substante din sol si dezvolta un gust intens in care se regasesc note florale si de caramel.  

    Intensity:
    4
    Acidity:
    3.5
  8. Indonesia Mandheling, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita. Obtinuta prin metoda unica Giling Basah, care necesita mai putin timp de uscare, aceasta cafea se remarca prin aromele arabice unice intense, aciditatea sca

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    1.5
  9. Colombia Supremo, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo isi merita pe deplin numele. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel, care se regasesc intr-un gust final balansat, subtil, ce este completat de o aciditate delicata.  

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    3.2
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 33

Pagină
pe pagina
Setaţi descendent