-
Doncafe Espresso Cremoso 1kg, cafea boabe prajita
Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa. Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso. Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente. -
Costa Rica SHB, cafea prajita si macinata
Tip: Cafea prajita si macinata
Cantitate: 250g
Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de caramel si piersici.
Intensity: 3Acidity: 3.5 -
Ethiopia Sidamo, cafea prajita si macinata
Tip: Cafea prajita si macinata
Cantitate: 250g
Personalitatea bogata si caracterul nobil al acestei cafele Arabica sunt date de faptul ca este cultivata intre 1.500 si 1.800 de metri altitudine. Aici, datorita conditiilor climatice, boabele absorb mai multe substante din sol si dezvolta un gust intens in care se regasesc note florale si de caramel.
Intensity: 4Acidity: 3.5 -
India Plantation, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Cultivata la umbra arborilor de piper, banane, nucsoara, India Plantation este considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei. Aceasta Arabica se distinge prin corpolenta plina, aciditate blanda si o savoare aparte. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente.
Intensity: 4Acidity: 1.7 -
Brazil Mogiana, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala fac din Mogiana o cafea braziliana clasica. Ea se distinge prin echilibrul perfect dintre intensitate si gustul dulce, cu note de ciocolata, nuci si miere. Tocmai acest gust echilibrat ii ofera o calitate aparte, ea putand fi savurata la orice ora.
Intensity: 2.5Acidity: 1.5 -
Ethiopia Sidamo, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Personalitatea bogata si caracterul nobil al acestei cafele Arabica sunt date de faptul ca este cultivata intre 1.500 si 1.800 de metri altitudine. Aici, datorita conditiilor climatice, boabele absorb mai multe substante din sol si dezvolta un gust intens in care se regasesc note florale si de caramel.
Intensity: 4Acidity: 3.5
-
Indonesia Mandheling, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita. Obtinuta prin metoda unica Giling Basah, care necesita mai putin timp de uscare, aceasta cafea se remarca prin aromele arabice unice intense, aciditate scazuta.
Intensity: 3.5Acidity: 1.5 -
Colombia Supremo, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo isi merita pe deplin numele. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel, care se regasesc intr-un gust final balansat, subtil, ce este completat de o aciditate delicata.
Intensity: 3.5Acidity: 3.2 -
Congo K4, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Aceasta Arabica speciala are personalitatea complexa a cafelei cultivate la altitudine ridicata. Procesata prin spalare completa si uscata la soare, ea isi deschide notele de citrice, florale si de fructe dulci care se remarca usor, pentru ca la final, aciditatea ridicata sa ii intensifice gustul.
Intensity: 3.5Acidity: 4 -
Brazil Cerrado, cafea boabe prajita
Tip: Cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Cu o personalitate complexa din care ies in evidenta notele de ciocolata alba, caramel si nuci, aceasta Arabica din regiunea Cerrado poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata, alaturi de o corpolenta medie.
Intensity: 3Acidity: 2 -
Costa Rica SHB, cafea boabe prajita
Cantitate: 250g
Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de caramel si piersici.
Intensity: 4Acidity: 3.5 -
Doncafe Espresso Cremoso 500g, cafea boabe prajita
Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa.
Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso.
Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente.
-
Doncafe Espresso Perfetto 500 g, cafea boabe prajita
Boabele de cafea din America Centrală au un corp bogat și o aciditate complexă și se combină armonios cu cele de origine Sud americană.
Prăjirea boabelor este lentă.
Rezultă o cafea 100% Arabica, cu aciditate medie și corp intens, în care se împletesc note de caramel și iasomie.
-
Doncafe Origins of Brazil 500 g, cafea boabe prajita
Din Brazilia, cel mai mare cultivator de cafea din lume, provine cafeaua 100% Arabica Origins of Brazil, care se distinge printr-un corp catifelat, aciditate scăzută și un gust caramelizat, în care se remarcă note subtile de nucă.
-
Doncafe Selected boabe 100% Arabica, 1 kg
Doncafé Selected 100% ARABICA este o combinație armonioasă de soiuri de cafea ARABICA din America Centrală și de Sud. Profilul aromatic oferă un gust de ciocolată neagră, zahăr brun caramelizat și migdale prăjite. Prăjirea lentă”medium-dark roast” (medie-intensă), tipică pentru espresso, conferă uniformitate în prăjirea boabelor și o aromă intense. Ideală pentru espressor, French Press și filtru.