Colombia Supremo, cafea boabe prajita

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
304242
35,00 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
3.5
Acidity:
3.2
Nici un review

Tip: Cafea boabe prajita

Cantitate: 250g

Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo isi merita pe deplin numele. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel, care se regasesc intr-un gust final balansat, subtil, ce este completat de o aciditate delicata.  

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Flavours of the Colombia Supremo, cafea boabe prajita
colombia supremocolombia supremo

Mangaiata de Oceanul Pacific si Marea Caraibelor, Colombia se bucura de o diversitate rar intalnita. Flora, fauna, relieful, dar si cultura fac din aceasta tara un loc aparte. Poate tocmai de aceea, Colombia este specializata in productia unei cafele exceptionale, cu calitati apreciate de toti pasionatii din intreaga lume.

Unul dintre factorii care contribuie la valoarea sa, este metoda de recoltare si prelucrare a "cireselor de cafea". Boabele sunt selectate in functie de marime inca din timpul recoltei si doar cele care isi dovedesc bogatia, sunt folosite pentru a face cea mai buna cafea din Colombia.

colombia-supremo-a
colombia-supremo-b

Insa, dintre toate, una este cu adevarat desavarsita. Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo se remarca prin echilibrul excelent intre bogatie, un gust intens si o urma delicata de aciditate. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome subtile, care compun un gust final placut, cu note de persica si citrice, caracteristic clasei Supremo.

Numele ei provine de la cuvantul “supremo” pe care columbienii il folosesc pentru boabele de cafea cu o calitate la superlativ. Cafeaua Supremo provine din cele mai generoase boabe, cu dimensiuni variind intre 6.7mm si 7.10mm, conform criteriilor de sortare. Dimensiunea lor influenteaza intensitatea cafelei si gustul sau balansat.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont