Congo K4, cafea boabe prajita

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
304244
Preţ standard 38,00 LEI Preţ special 32,30 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
3.5
Acidity:
4
Nici un review

Tip: Cafea boabe prajita

Cantitate: 250g

Aceasta Arabica speciala are personalitatea complexa a cafelei cultivate la altitudine ridicata. Procesata prin spalare completa si uscata la soare, ea isi deschide notele de citrice, florale si de fructe dulci care se remarca usor, pentru ca la final, aciditatea ridicata sa ii intensifice gustul.    

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Pe harta oraganoleptica alaturata sunt prezentate notele predominante ale acestei cafele.

Flavours of the Congo K4, cafea boabe prajita
congo k4congo k4
congo-k4

Spania, Franta, Germania, Suedia si Norvegia daca s-ar uni, aproape ar avea aceeasi suprafata ca a statului Congo. Insa, pe cat este de mare, tara strabatuta de cel mai adanc rau din lume, pe atat este de zdruncinata si plina de contraste.
Aici, la o aruncatura de bat de Ecuator, intr-o zona scaldata din belsug de apele marilor lacuri de pe continentul african, exista un ecosistem aparte, care permite cultivarea arborilor de cafea din soiul Bourbon. Cu asta se ocupa peste 1.500 de cultivatori, un numar foarte mare pe o arie destul de restransa. Fiecare dintre acestia reusind sa creasca sortimente aparte.
Insa, pe malurile lacului Kivu, odata cu arborii de cafea, in Congo creste si speranta unei tari macinate ani la rand de razboaie interne.

Acum exista Brewing Hope, un program social colectiv initiat pentru a restabili conditia femeii in aceasta parte a lumii. In centrul acestui program se afla Women Rebuilding Hope, o organizatie tanara cu o misiune aparte: sa reconstruiasca spiritul unei femei pentru a recladi o tara, cum spune chiar o parte din motto-ul lor. Compusa din sute de femei care lucreaza in fermele de cafea, Women Rebuilding Hope aduce o schimbare in comunitate si ajuta lupta acestora pentru drepturi sociale egale si restabilirea valorii muncii lor.

congo-k4-a
Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont