Doncafe Selected boabe 100% Arabica, 1 kg

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
302586
69,13 LEI
Selecteaza cantitatea
Nici un review
Doncafé Selected 100% ARABICA este o combinație armonioasă de soiuri de cafea ARABICA din America Centrală și de Sud. Profilul aromatic oferă un gust de ciocolată neagră, zahăr brun caramelizat și migdale prăjite. Prăjirea lentă”medium-dark roast” (medie-intensă), tipică pentru espresso, conferă uniformitate în prăjirea boabelor și o aromă intense. Ideală pentru espressor, French Press și filtru.
usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Flavours of the Doncafe Selected boabe 100% Arabica, 1 kg

Cafea Boabe Doncafe Selected 1 Kg

 

 

din boabe 100% ARABICA prajite lent, "medium-dark roast" (medie-intensa)

Doncafé Selected 100% ARABICA este o combinatie armonioasa de soiuri de cafea ARABICA din America Centrala si de Sud. Potrivita pentru consumatorii ce isi prepara cafeaua la masini tip espressor automat sau isi rasnesc acasa cafeaua boabe, pentru a experimenta o cafea cu adevarat proaspata.

Cafea si cafenea la tine acasa

 

Suntem cel mai mare producator international de cafea cu fabrica proprie in Romania. In procesul de productie folosim doar utilaje moderne si cele mai noi tehnici, avand departament local de Cercetare & Dezvoltare.

Cafeaua produsa de Strauss Romania in fabrica de la Bucuresti va fi mereu mult mai proaspata decat cea importata de la mii de kilometrii departare.

De cele mai multe ori, aceasta ajunge la clienti la cateva zile de la prajire, astfel pastrandu-si caracteristicile intacte.

Prin diferite tipuri de prajire, punem in evidenta o varietate larga de caracteristici (note, aciditate, corp), adaptand retetele conform cerintelor clientilor nostri.

 

Un amestec de soiuri de cafea predominant Arabica si desavarsite cu un strop de Robusta, pentru un espresso dens si o crema bogata

Note aromatice: ciocolata neagra, condimente orientale

 

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont