India Plantation, cafea boabe prajita

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
304224
34,00 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
4
Acidity:
1.7
Nici un review

Tip: Cafea boabe prajita

Cantitate: 250g

Cultivata la umbra arborilor de piper, banane, nucsoara, India Plantation este considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei. Aceasta Arabica se distinge prin corpolenta plina, aciditate blanda si o savoare aparte. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente. In gustul ei bogat se remarca aromele exotice si notele de piper, papaya si condimente.  

 
usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Pe harta oraganoleptica alaturata sunt prezentate notele predominante ale acestei cafele.

Flavours of the India Plantation, cafea boabe prajita
India plantationIndia plantation

Caracterizata de o bogata diversitate geografica si climatica, India este una dintre cele mai fascinante tari ale lumii. Acest lucru este evidentiat prin varietatea de arome si gusturi care provin de aici.

Insa, dintre toate, se distinge piperul, care este originar din India si, surprinzator, are o legatura si cu cafeaua in general, dar si cu India Plantation in special. Aceasta Arabica indiana are un buchet bogat, caracteristic cafelelor din aceasta zona si e considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei.

India plantation
India-plantation-b

Soiul pastreaza caracteristicile zonei din care provine si se distinge prin aromele fructate subtile. Notele de mirodenii si fructe, si aciditatea minima se remarca de la prima gura. Impreuna cu gustul intens si corpul bogat, aceasta cafea te lasa sa te bucuri din plin de savoarea ei exotica si de aromele din care ies in evidenta notele de piper, papaya si condimente.

Acest lucru este posibil deoarece, in India, cafeaua se planteaza impreuna cu alte soiuri de fructe si mirodenii. Piperul, nucsoara, vanilia, portocalele si bananele cresc alaturi de arborii de cafea si astfel, se creaza un ecosistem aparte. Tot aici cresc si peste 50 de soiuri de arbori care furnizeaza umbra de care cafeaua are nevoie. Acestia previn eroziunea terenului abrupt, imbogatesc solul, protejeaza arborii de cafea de variatiile sezoniere de temperatura si ajuta la cresterea biodiversitatii zonei. Astfel, India este singura tara unde cafeaua este crescuta exclusiv la umbra arborilor, sub o bolta naturala.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont