Kenya Gitura, cafea boabe prajita

Compara
Disponibilitateîn stoc
SKU
304243
48,00 LEI
Selecteaza cantitatea
Intensity:
3
Acidity:
4.5
Nici un review

 

Tip: Cafea boabe prajita

Cantitate: 250g

Considerata unul dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume, Kenya GITURA, calitatea AA este o cafea corpolenta, rafinata si cu o aroma complexa. Cultivata la altitudini intre 1.400 si 1.600 de metri, aceasta Arabica poate fi descrisa ca fiind o combinatie perfecta de note de fructe, vanilie si alune. 

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

usp-ico-24

Expediere

Expediere in 24 ore de la comanda

usp-ico-people

Cafea de origine

Diversitate de pe tot globul

usp-ico-lorryusp-ico-lorry

Livrare gratuita

La comenzile de peste 100 lei

Pe harta oraganoleptica alaturata sunt prezentate notele predominante ale acestei cafele.

Flavours of the Kenya Gitura, cafea boabe prajita
kenya giturakenya gitura

Vegheata de la inaltime de muntele care ii da si numele, Kenya este o tara aparte. Nu degeaba este una dintre principalele destinatii turistice ale Africii. Insa nu doar savanele, rezervatiile si fauna dau farmecul acestei tari.

Tot de aici vine o cafea cu adevarat spectaculoasa, care pare ca ar vrea sa rivalizeze cu peisajul in care este cultivata.
Se spune despre Kenya GITURA, calitatea AA, ca este una dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume. Corpolenta, rafinata si cu o aroma complexa, simbolul AA, care atesta cea mai buna calitate a boabelor alese cu grija dupa forma, dimensiune si structura.

kenya-gitura
kenya-gitura-b

Caracteristicile ei, notele de fructe, vanilie si alune, provin din faptul ca este cultivata la inaltimi intre 1.400 si 1600 de metri, pe un sol vulcanic, la temperaturi moderate si precipitatii medii.

Chiar daca natura joaca un rol important in calitatea acestei cafele, pentru ca ea sa-si atinga adevaratul potential, e nevoie de mai mult decat de o intamplare fericita.
Calitatea ridicata a cafelei este completata de politica eficienta a Kenyei in cultivarea cafelei, care presupune ca fiecare lot sa respecte standardele de aroma si gust.

Scrieţi propria recenzie
Doar utilizatorii înregistraţi pot scrie comentarii. Vă rugăm conectaţi-vă sau creaţi un cont