Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 16

Pagină
pe pagina
Setaţi descendent
  1. Doncafe Selected 500 g, cafea boabe prajita

    Doncafé Selected este un amestec de boabe conceput special pentru momentele de pauză și relaxare, de care avem atâta nevoie în lumea trepidantă în care trăim. Doncafé Selected este recomandată pentru toate metodele de preparare, iar gustul proaspăt și aromat îți va oferi energia pozitivă întreaga zi.
  2. Doncafe Selected 1 kg, cafea boabe prajita

    Doncafé Selected este un amestec de boabe conceput special pentru momentele de pauză și relaxare, de care avem atâta nevoie în lumea trepidantă în care trăim. Doncafé Selected este recomandată pentru toate metodele de preparare, iar gustul proaspăt și aromat îți va oferi energia pozitivă întreaga zi.
  3. Doncafe Origins of Colombia 500 g, cafea boabe prajita

    Provenită din Columbia, cultivatorul de cafea recunoscut la nivel global pentru excelență, Doncafe Origins of Colombia este o cafea 100% arabica, născută pe solurile fertile dintre Oceanul Pacific și Marea Caraibelor.

    Se distinge printr-un corp catifelat, aciditate medie, asemanatoare piersicii și gust de ciocolată, în care se regăsesc note de fructe tropicale si migdale

  4. Doncafe Origins of Brazil 500 g, cafea boabe prajita

    Din Brazilia, cel mai mare cultivator de cafea din lume, provine cafeaua 100% Arabica Origins of Brazil, care se distinge printr-un corp catifelat, aciditate scăzută și un gust caramelizat, în care se remarcă note subtile de nucă.

  5. Doncafe Espresso Perfetto 500 g, cafea boabe prajita

    Boabele de cafea din America Centrală au un corp bogat și o aciditate complexă și se combină armonios cu cele de origine Sud americană.

    Prăjirea boabelor este lentă.

    Rezultă o cafea 100% Arabica, cu aciditate medie și corp intens, în care se împletesc note de caramel și iasomie.

  6. Doncafe Espresso Cremoso 500g, cafea boabe prajita

    Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa.

    Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso.

    Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente.

  1. Costa Rica SHB, cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de caramel si piersici. 

    Intensity:
    4
    Acidity:
    3.5
  2. Brazil Cerrado, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Cu o personalitate complexa din care ies in evidenta notele de ciocolata alba, caramel si nuci, aceasta Arabica din regiunea Cerrado poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata, alaturi de o corpolenta medie.   

    Intensity:
    3
    Acidity:
    2
  3. Ethiopia Heirloom, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Cu un gust intens in care se evidentiaza notele de zahar brun caramelizat, migdale si iasomie, o aroma intensa si aciditate medie, Ethiopia Heirloom reflecta personalitatea si valorile celui care o cultiva - Haile Gebrselassie, multiplul campion, considerat de multi ca fiind cel mai mare alergator al tuturor timpurilor.

    Intensity:
    4
    Acidity:
    3
  4. Congo K4, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Aceasta Arabica speciala are personalitatea complexa a cafelei cultivate la altitudine ridicata. Procesata prin spalare completa si uscata la soare, ea isi deschide notele de citrice, florale si de fructe dulci care se remarca usor, pentru ca la final, aciditatea ridicata sa ii intensifice gustul.    

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    4
  5. Kenya Gitura, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Considerata unul dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume, Kenya GITURA, calitatea AA este o cafea corpolenta, rafinata si cu o aroma complexa. Cultivata la altitudini intre 1.400 si 1.600 de metri, aceasta Arabica poate fi descrisa ca fiind o combinatie perfecta de note de fructe, vanilie si alune. 

    Intensity:
    3
    Acidity:
    4.5
  6. Colombia Supremo, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo isi merita pe deplin numele. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel, care se regasesc intr-un gust final balansat, subtil, ce este completat de o aciditate delicata.  

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    3.2
  7. Indonesia Mandheling, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita. Obtinuta prin metoda unica Giling Basah, care necesita mai putin timp de uscare, aceasta cafea se remarca prin aromele arabice unice intense, aciditatea sca

    Intensity:
    3.5
    Acidity:
    1.5
  8. Ethiopia Sidamo, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Personalitatea bogata si caracterul nobil al acestei cafele Arabica sunt date de faptul ca este cultivata intre 1.500 si 1.800 de metri altitudine. Aici, datorita conditiilor climatice, boabele absorb mai multe substante din sol si dezvolta un gust intens in care se regasesc note florale si de caramel.  

    Intensity:
    4
    Acidity:
    3.5
  9. Brazil Mogiana, cafea boabe prajita

    Tip: Cafea boabe prajita

    Cantitate: 250g

    Aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala fac din Mogiana o cafea braziliana clasica. Ea se distinge prin echilibrul perfect dintre intensitate si gustul dulce, cu note de ciocolata, nuci si miere. Tocmai acest gust echilibrat ii ofera o calitate aparte, ea putand fi savurata la orice ora. 

    Intensity:
    2.5
    Acidity:
    1.5
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 16

Pagină
pe pagina
Setaţi descendent