Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 18

Pagină
pe pagina
Setaţi descendent
 1. new

  Doncafe Espresso Perfetto 1 kg, cafea boabe prajita.

  Doncafe Espresso Perfetto 100% Arabica este un espresso autentic, cu o textură fină, obținut din soiuri de cafea atent selecționate din America Centrală și America de Sud. Profilul aromatic oferă un gust dulceag, ușor caramelizat și note florale de iasomie; este completat de o aciditate delicată pentru o gust perfect. Prajire lentă”medium-light roast” (medie-deschisă), tipică pentru espresso, conferă o aromă echilibrată pentru a evidenția gusturile specifice soiurilor.
 2. Doncafe Fresh Barista Expert Italian Roast 500 g, cafea boabe prajita

  VIOREL PETRE, Master Roaster, semnează Doncafé Fresh Barista Expert Italian Roast. Un amestec de soiuri de cafea 100% ARABICA din America Centrală și de Sud ce se pretează prăjirii intense lente de tip espresso, cu un corp intens și un gust dulceag, asemănător ciocolatei negre, cu aciditate delicată și note florale.
 3. Doncafe Fresh Barista Expert American Roast 500 g, cafea boabe prajita

  GHIULI APTISA, Coffee Creator, semnează Doncafé Fresh Barista Expert American Roast. Un amestec de soiuri de cafea 100% ARABICA obținut din cele mai bune boabe din America de Sud - din Brazilia și Columbia și America Centrală. Cu note delicioase de caramel și fructe tropicale completate cu note de migdale și prăjire lentă tip espresso.
 4. Doncafe Selected 1 kg, cafea boabe prajita

  Doncafé Selected este un amestec de boabe conceput special pentru momentele de pauză și relaxare, de care avem atâta nevoie în lumea trepidantă în care trăim. Doncafé Selected este recomandată pentru toate metodele de preparare, iar gustul proaspăt și aromat îți va oferi energia pozitivă întreaga zi.
 5. Doncafe Origins of Colombia 500 g, cafea boabe prajita

  Provenită din Columbia, cultivatorul de cafea recunoscut la nivel global pentru excelență, Doncafe Origins of Colombia este o cafea 100% arabica, născută pe solurile fertile dintre Oceanul Pacific și Marea Caraibelor.

  Se distinge printr-un corp catifelat, aciditate medie, asemanatoare piersicii și gust de ciocolată, în care se regăsesc note de fructe tropicale si migdale

 6. Doncafe Origins of Brazil 500 g, cafea boabe prajita

  Din Brazilia, cel mai mare cultivator de cafea din lume, provine cafeaua 100% Arabica Origins of Brazil, care se distinge printr-un corp catifelat, aciditate scăzută și un gust caramelizat, în care se remarcă note subtile de nucă.

 1. Doncafe Espresso Perfetto 500 g, cafea boabe prajita

  Boabele de cafea din America Centrală au un corp bogat și o aciditate complexă și se combină armonios cu cele de origine Sud americană.

  Prăjirea boabelor este lentă.

  Rezultă o cafea 100% Arabica, cu aciditate medie și corp intens, în care se împletesc note de caramel și iasomie.

 2. Doncafe Espresso Cremoso 500g, cafea boabe prajita

  Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa.

  Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso.

  Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente.

 3. sale

  Costa Rica SHB, cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de caramel si piersici. 

  Intensity:
  4
  Acidity:
  3.5
 4. sale

  Brazil Cerrado, cafea boabe prajita

  Tip: Cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Cu o personalitate complexa din care ies in evidenta notele de ciocolata alba, caramel si nuci, aceasta Arabica din regiunea Cerrado poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata, alaturi de o corpolenta medie.   

  Intensity:
  3
  Acidity:
  2
 5. sale

  Ethiopia Heirloom, cafea boabe prajita

  Tip: Cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Cu un gust intens in care se evidentiaza notele de zahar brun caramelizat, migdale si iasomie, o aroma intensa si aciditate medie, Ethiopia Heirloom reflecta personalitatea si valorile celui care o cultiva - Haile Gebrselassie, multiplul campion, considerat de multi ca fiind cel mai mare alergator al tuturor timpurilor.

  Intensity:
  4
  Acidity:
  3
 6. sale

  Congo K4, cafea boabe prajita

  Tip: Cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Aceasta Arabica speciala are personalitatea complexa a cafelei cultivate la altitudine ridicata. Procesata prin spalare completa si uscata la soare, ea isi deschide notele de citrice, florale si de fructe dulci care se remarca usor, pentru ca la final, aciditatea ridicata sa ii intensifice gustul.    

  Intensity:
  3.5
  Acidity:
  4
 7. sale

  Kenya Gitura, cafea boabe prajita

  Tip: Cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Considerata unul dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume, Kenya GITURA, calitatea AA este o cafea corpolenta, rafinata si cu o aroma complexa. Cultivata la altitudini intre 1.400 si 1.600 de metri, aceasta Arabica poate fi descrisa ca fiind o combinatie perfecta de note de fructe, vanilie si alune. 

  Intensity:
  3
  Acidity:
  4.5
 8. sale

  Colombia Supremo, cafea boabe prajita

  Tip: Cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo isi merita pe deplin numele. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel, care se regasesc intr-un gust final balansat, subtil, ce este completat de o aciditate delicata.  

  Intensity:
  3.5
  Acidity:
  3.2
 9. sale

  Indonesia Mandheling, cafea boabe prajita

  Tip: Cafea boabe prajita

  Cantitate: 250g

  Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita. Obtinuta prin metoda unica Giling Basah, care necesita mai putin timp de uscare, aceasta cafea se remarca prin aromele arabice unice intense, aciditatea sca

  Intensity:
  3.5
  Acidity:
  1.5
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 18

Pagină
pe pagina
Setaţi descendent