Vizualizare ca Grilă Listă

6 Produse

pe pagina
Setaţi descendent
  1. Doncafe Fresh Barista Expert Italian Roast 500 g, cafea boabe prajita

    VIOREL PETRE, Master Roaster, semnează Doncafé Fresh Barista Expert Italian Roast. Un amestec de soiuri de cafea 100% ARABICA din America Centrală și de Sud ce se pretează prăjirii intense lente de tip espresso, cu un corp intens și un gust dulceag, asemănător ciocolatei negre, cu aciditate delicată și note florale.
  2. Doncafe Fresh Barista Expert American Roast 500 g, cafea boabe prajita

    GHIULI APTISA, Coffee Creator, semnează Doncafé Fresh Barista Expert American Roast. Un amestec de soiuri de cafea 100% ARABICA obținut din cele mai bune boabe din America de Sud - din Brazilia și Columbia și America Centrală. Cu note delicioase de caramel și fructe tropicale completate cu note de migdale și prăjire lentă tip espresso.
  3. Doncafe Origins of Colombia 500 g, cafea boabe prajita

    Provenită din Columbia, cultivatorul de cafea recunoscut la nivel global pentru excelență, Doncafe Origins of Colombia este o cafea 100% arabica, născută pe solurile fertile dintre Oceanul Pacific și Marea Caraibelor.

    Se distinge printr-un corp catifelat, aciditate medie, asemanatoare piersicii și gust de ciocolată, în care se regăsesc note de fructe tropicale si migdale

  4. Doncafe Origins of Brazil 500 g, cafea boabe prajita

    Din Brazilia, cel mai mare cultivator de cafea din lume, provine cafeaua 100% Arabica Origins of Brazil, care se distinge printr-un corp catifelat, aciditate scăzută și un gust caramelizat, în care se remarcă note subtile de nucă.

  5. Doncafe Espresso Perfetto 500 g, cafea boabe prajita

    Boabele de cafea din America Centrală au un corp bogat și o aciditate complexă și se combină armonios cu cele de origine Sud americană.

    Prăjirea boabelor este lentă.

    Rezultă o cafea 100% Arabica, cu aciditate medie și corp intens, în care se împletesc note de caramel și iasomie.

  6. Doncafe Espresso Cremoso 500g, cafea boabe prajita

    Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa.

    Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso.

    Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente.

Vizualizare ca Grilă Listă

6 Produse

pe pagina
Setaţi descendent