Vizualizare ca Grilă Listă

8 Produse

pe pagina
Setaţi descendent
 1. Doncafe Espresso Cremoso 500g, cafea boabe prajita

  Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa.

  Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso.

  Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente.

 2. Doncafe Espresso Perfetto 500 g, cafea boabe prajita

  Boabele de cafea din America Centrală au un corp bogat și o aciditate complexă și se combină armonios cu cele de origine Sud americană.

  Prăjirea boabelor este lentă.

  Rezultă o cafea 100% Arabica, cu aciditate medie și corp intens, în care se împletesc note de caramel și iasomie.

 3. Doncafe Espresso Cremoso 1kg, cafea boabe prajita

  Selectie de boabe aduse din cele mai cunoscute zone ale cafelei- America de Sud, America Centrala si Africa. Prăjirea boabelor este lentă, tipică pentru espresso. Rezultă un produs cu spumă bogată si cremoasă, aciditate scăzută și corp intens, în care se regăsesc note de ciocolată neagră si condimente.
 4. new

  Doncafe Espresso Perfetto 1 kg, cafea boabe prajita.

  Doncafe Espresso Perfetto 100% Arabica este un espresso autentic, cu o textură fină, obținut din soiuri de cafea atent selecționate din America Centrală și America de Sud. Profilul aromatic oferă un gust dulceag, ușor caramelizat și note florale de iasomie; este completat de o aciditate delicată pentru o gust perfect. Prajire lentă”medium-light roast” (medie-deschisă), tipică pentru espresso, conferă o aromă echilibrată pentru a evidenția gusturile specifice soiurilor.
 5. Doncafe Fresh Barista Expert Italian Roast 500 g, cafea boabe prajita

  VIOREL PETRE, Master Roaster, semnează Doncafé Fresh Barista Expert Italian Roast. Un amestec de soiuri de cafea 100% ARABICA din America Centrală și de Sud ce se pretează prăjirii intense lente de tip espresso, cu un corp intens și un gust dulceag, asemănător ciocolatei negre, cu aciditate delicată și note florale.
 6. Doncafe Fresh Barista Expert American Roast 500 g, cafea boabe prajita

  GHIULI APTISA, Coffee Creator, semnează Doncafé Fresh Barista Expert American Roast. Un amestec de soiuri de cafea 100% ARABICA obținut din cele mai bune boabe din America de Sud - din Brazilia și Columbia și America Centrală. Cu note delicioase de caramel și fructe tropicale completate cu note de migdale și prăjire lentă tip espresso.
 1. Doncafe Selected boabe 100% Arabica, 1 kg

  Doncafé Selected 100% ARABICA este o combinație armonioasă de soiuri de cafea ARABICA din America Centrală și de Sud. Profilul aromatic oferă un gust de ciocolată neagră, zahăr brun caramelizat și migdale prăjite. Prăjirea lentă”medium-dark roast” (medie-intensă), tipică pentru espresso, conferă uniformitate în prăjirea boabelor și o aromă intense. Ideală pentru espressor, French Press și filtru.
 2. Doncafe Origins of Brazil 500 g, cafea boabe prajita

  Din Brazilia, cel mai mare cultivator de cafea din lume, provine cafeaua 100% Arabica Origins of Brazil, care se distinge printr-un corp catifelat, aciditate scăzută și un gust caramelizat, în care se remarcă note subtile de nucă.

Vizualizare ca Grilă Listă

8 Produse

pe pagina
Setaţi descendent